Отзиви за работата ми:

„Валентина Милева е личност със жажда за знание, която няма аналог! За нея, четенето и усвояването на знание е жизненоважна част от живота, която я обогатява интелектуално и духовно. А фактът, че владее различни езици ѝ позволява да се обогатява чрез толкова много различни източници. Вал е съчетала своето интелектуално любопитство с желанието си да помага на другите и това я превръща в много силен съюзник на онзи, които търси трансформация! Тя е умел слушател, който винаги предлага ценна обратна връзка по много личен и достъпен начин, което ти помага да се почувстваш в безопасност в нейно присъствие. Нейното дълбоко намерение да помогне на другия да развие своя потенциал и да премине през предизвикателствата в живота си изпъква във всичко, което тя прави. Нейната любов и дълбокото ѝ изучаване на човешката психология ѝ помагат да разбира защо постъпваме по определен начин в определени ситуации и как ние можем да се превърнем в най-доброто, на което сме способни – днес и всеки ден.

Вал влага много страст в това да подкрепя другите околко себе си да бъдат най-добрите хора, приятели или родители, които са способни да бъдат. Тя може да ти помогне да постигнеш онези цели, които понякога изглеждат съвсем невъзможни. Вал знае, че с правилната подкрепа, знание и мотивация да работиш усърдно всичко е възможно. И ако вие чувствате, че имате нужда от съюзник – някой, който истински да се посвети на вашето благополучие, успех и щастие, то Вал е човекът, с когото трябва да се свържете.”

“Имах удоволствието да се запозная и работя с Вал в един динамичен проект за развитие на професионалисти и треньори. Видях една осъзната жена, майка и личност, която е посветена на каузата за мъдро и осънзато родителство и взаимоотношения. Какво можем да еземем за нас от енергията и професионализма в работата – кауза на Вал? Разбуждане, осъзнаване като хора, родители и „добра реколта” за идните поколения. Каузата си струва! Затова, благодаря, Вал, за дългосрочния ангажимент към семейството и обществото?”

“Бих искала да изразя моята положителна оценка за Вал Милева. Тя направи изключително полезен уебинар на тема: Злоядото дете – ръководство за употреба.

Беше много полезна за мен информация, тъй като аз съм майка на две прекрасни деца, които отглеждам по един и същи начин, но се хранят много различно.

След обучението разбрах на какво се дължи поведението на масата на по-голямото ми дете.

Благодаря за споделената информация!’’

„Сърдечно Ви благодарим за възможността да вземем участие в курса „Как да не се разделим след появата на децата” ! Благодаря, че взехте отношение към зададените от мен въпроси, бяхте много изчерпателна! Курсът отговори напълно на очакванията ни. Беше много богат на информация, съветите бяха практически приложими и достъпни. Замислихме се над много въпроси и добихме идеи, как да подобрим комуникацията във връзката ни. Хареса ми ентусиазмът и вдъхновението на Валентина, нейният реалистичен поглед върху връзките и възможността да почерпим от богатия ѝ опит. Бих препоръчала курса!“

“Много Ви благодаря от сърце за изчерпателния и полезен курс, поднесен толкова достъпно и Ви почувствах толкова близо до себе си, успяхте да засегнете много важни моменти по пътя на осъзнатото родителство и семеен живот, срещата с Вас беше истински коледен подарък, светли празници, много здраве, щастие, светлина, благоденствие, хармония, успех, радост и вяра. До нови срещи :)”

„Благодаря за чудесния курс! Беше ми много интересен и полезен. Получих много стойностна инфомация относно вълнуващи ме теми и практически решения по важни за мен въпроси!”

„Курсът беше практически насочен. Стегнато поднесен с много хъс за работа. Вече споделих една от научените практики”

“Благодарим и ние за интересния курс и неизчерпаемата енергия, с която предавате идеите, за които говорите! Беше практично, балансирано и наистина полезно. Благодаря!”

“Бях на лекцията за успешно поставяне и постигане на цели, водена от Вал и останах много приятно изненадан!

Много мил, усмихнат и позитивен човек! Със сигурност ще следя за още семинари, водени от нея и ще ги посетя с удоволствие!“

“Имам щастието да познавам Вал от съвместната ни работа в Школата за треньори WomanLifeBook. Още в самото начало ме впечатли с усмивката си, подхода към работата си и идеите, които споделяше с нас. Спечели ме със своето позитивно отношение към семействата и децата, цялостния подход към проблемите и способността си да усеща човека насреща. Вал е неизчерпаем източник на вдъхновение и идеи за справяне и с най-сложните казуси! Препоръчвам я от все сърце, защото към уверена, че ще получите уважение, разбиране и топло, човечно и приятелско отношение независимо с какъв проблем или въпрос се обърнете към нея.“’