Представяне на стихосбирката "Мигове с душа"

Представяне на стихосбирката „Мигове с душа“

Представяне на стихосбирката "Мигове с душа"

Един от най-вълнуващите и емоционални моменти в живота ми – представянето на моята първа стихосбирка! Писането – нещо, към което само преди година не вярвах, че някога отново ще се завърна. Една детска мечта, белязала някои от най-чувствените моменти в живота ми и останала някак на заден план пред предизвикателствата на „реалния живот“, се сбъдна днес, малко повече от година след раждането на дъщеря ми, която е и мое вдъхновение по пътя на личната ми трансформация и връщането у дома, към себе си.

В стихосбирката ще откриете моята история в отделните аспекти на дълбокото, съкровено и трансформиращо пътуване към себе си, в което вярвам, мнозина биха могли да се припознаят! И тъй като силно вярвам в промяната и в доброто, искам моят труд и израстване да донесат промяна и израстване и за друг. Затова реших да даря всички средства от продажбата на първия тираж на „Мигове с душа“ в подкрепа на млади български таланти в неравностойно положение. Защото доброто трябва да бъде подкрепяно и предавано нататък!

Вторият тираж от стихосбирката обезпечава средства за последващите ми проекти. Благодаря от сърце на всички, които ме подкрепиха по моя творчески път и реализиране!

Благодаря на моето прекрасно семейство за търпението към динамичната ми и емоционална творческа личност, която никога не остава „на едно място“.

Благодаря на прекрасния ми съпруг за невероятното търпение, усет и вътрешна сила и решителност да вярва в мен повече, отколкото аз вярвам в себе си!

Благодаря на всички близки, приятели и съмечтатели, които споделиха този толкова вдъхновяващ миг от моя път и се превърнаха в мое вдъхновение!

Благодаря на всеки, който някъде там вярва в някого и дарява смелост, сила и вяра в онези, които се нуждаят от нея!

Ако и Вие искате да се докосноте до „Мигове с душа“, моля, свържете се с мен!

С обич,

В.