Вдъхновяващи личности - вдъхновяващи истории

Вдъхновяващи личности – вдъхновяващи истории

Пътят към себе си е най-голямото приключение, което човек може да преживее! И определено е най-стойностното, дълбоко и съкровено изживяване, което може да подари на себе си и на хората, които споделят живота му. Като Вяра. Като Вдъхновение!

Едно от първите неща, които научих, стъпвайки на този път е, че никой не може да го извърви вместо теб. Заедно с това обаче се убедих колко важен и ценен е всеки човек, който срещаме по този път! Независимо каква емоция или опитност ни е донесла, всяка среща е безкрайно стойностна в своята мъдрост и уроци. Ето защо реших да създам рубриката „Вдъхновяващи личности – вдъхновяващи истории“, в която имам огромната чест и удоволствие да Ви срещам с хора, които са били моя подкрепа, пример и вдъхновение по пътя на моето лично израстване като човек, майка и професионалист. Зная какво предизвикателство е личната промяна и колко трудно е понякога да откриеш хора, които да те подкрепят, да повярват в теб или просто да бъдат пример, че онова, за което копнееш, наистина е възможно, колкото и да е трудно! Днес се гордея, че моят път ме среща с все повече смели, вдъхновяващи и творящи своите и нашите чудеса мечтатели и копнея повече хора да научат за тях!

Ако и ти търсиш нова мъдрост и вдъхновение, заповядай на нашите безплатни срещи (повече информация за събитията можеш да откриеш на моята Facebook страница. Там, както и на моя Youtube  канал, можеш да откриеш записи от срещите).

Ако вярваш, че ти си такава личност и искаш да споделиш своята история – свържи се с мен, за да я разкажем заедно на повече хора!

Ако познаваш вдъхновяващи хора, които са те подкрепили, от които си научил нещо ценно и искаш повече хора да се запознаят с тях – свържи се с мен, за да се вдъхновяваме заедно!

С обич,

В.